American Art

Stafi ynë mjekësor

Një ekipë me mbi 80 profesionista/e, nga fusha të ndryshme të mjekësisë si: Gjinekolog, Neonatolog, Pediatër, ORL, Embriolog, Anesteziolog, Dermatolog, si dhe një staf teknik e administivë që qëndron gjithmonë afër pacientëve.

Mr.Ph. Vullnet Kusari

Drejtor i përgjithshëm – CEO

Dr. Nehat Kusari

Drejtor Medicional

Dr. Nexhmije Kusari

Dermatologe

Mr. MSc. Armend Vokshi

Drejtor Menaxhues

Prof. Dr. Sejdullah Hoxha

Gjinekolog – Obsteter

Assoc.Prof.Dr. Çağcıl Yetim

Gjinekolog – Obsteter / Infertiliteti femëror dhe mashkullor

Dr. Edibe Hoda-Borovci

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Drita Kabashi

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Armend Sadiku

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Murat Vishaj

Anesteziolog

Dr. Islam Bytyqi

Anesteziolog

Dr. Arbnora Zymberi

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Elmaze Cana

Biokimiste – Laborator

Dr. Faton Xhaka

Neonatolog

Dr. Zana Kusari-Sada

Neonatologe

Dr. Teuta Kamberi – Krasniqi

Neonatologe

Dr. Ahmet Panxhaj

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Astrit Gashi

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Atdhe Keqa

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Dritan Grabanica

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Erzen Begolli

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Matilda Manaj-Sahiti

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Mazllum Smajli

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Pranvera Zejnullahu-Raqi

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Teuta Daullxhiu

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Visare Kotori-Hoxha

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Vjosa Zejnullahu

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Memli Morina

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Mentor Kotorri

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Ekrem Kutllovci

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Afrim Veliu

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Fatmire Imeri

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Burim Imeri

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Luan Morina

Neonatolog

Dr. Shener Hyniler

Neonatolog

Dr. Donika Kerleshi-Pasha

Neonatologe

Dr. Fatmire Kajtazi-Sadikaj

Neonatologe

Dr. Shpetim Salihu

Neonatolog

Dr.Xhevdet Gojnovci

Neonatolog

Dr.Luljeta Grapci

Neonatolog

Dr.Albert Shkoza

Neonatolog

Dr.Sylejman Halili

Neonatolog

Prim.Dr.Renato Janusic

Specialist për kokë dhe qafë

Drilon Kursani

Embriolog

Saranda Murtezaja

Embriologe

Sebiha Matoshi

Teknike Anesteziste

Bekim Krasniqi

Teknik i Anestezionit

Besim Gashi

Teknik i Anestezionit

Shpresa Berisha

Instrumentare

Jehona Vokshi

Instrumentare

Violeta Ahmeti

Teknike e Laboratorit

Fatime Rrustemi

Teknike e Laboratorit

Albana Sokoli

Infermiere e përgjithshme

Leunora Kurteshi

Infermiere e përgjithshme

Rita Shkoza

Infermiere e përgjithshme

Zana Gojani

Infermiere e përgjithshme

Donika Murtezaj

Infermiere e përgjithshme

Fjolla Zhaveli

Infermiere e përgjithshme

Xhemile Balaj

Infermiere e përgjithshme

Ariana Ahmeti

Infermiere e përgjithshme

Igballe Reçica
Infermiere e Përgjithshme/Mami
Ilire Gashi

Infermiere e përgjithshme/MAMI

Arbnore Bytyqi

Infermiere – Mami

Hyrije Makolli

Infermiere – Mami

Valbona Sokoli

Infermiere – Mami

Besarta Rushiti

Infermiere – Mami

Edona Vllahiu-Krasniqi

Infermiere e Neonatologjisë

Jehona Azemi Llugiqi

Infermiere e Neonatologjisë

Kosovare Gashi

Infermiere – Neonatologjisë

Mediha Bahtiri

Infermiere – Neonatologjisë

Vlora Iseni

Infermiere – Neonatologjisë

Halide Gashi

Infermiere – Neonatologjisë

Armerita Musliu

Infermiere – Neonatologjisë

Marigona Cervadiku

Ndihmëse Infermiere – Neonatologjisë

Marigona Cërvadiku

Ndihmëse Infermiere – Neonatologjisë

Kaltrina Hashani-Pllana

Farmaciste

Ideale Zhubi

Menaxhere Financiare

Albana Meqa

Administratë

Arlinda Lila

Administratë – Zyra e pranimit

Arlinda Berisha

Administratë – Zyra e pranimit

Kadishe Sinani

Administratë – Zyra e pranimit

Vildane Shabani

Ndihmës Instrumentare

Yll Kusari

Logjistikë dhe IT

Teuta Gashi

Mirëmbajtja e Objektit

Lirije Ismajli

Mirëmbajtja e Objektit

Shpresa Imeri

Mirëmbajtja e Objektit

Minire Aliaj

Mirëmbajtja e Objektit